• Nederlands
  • English
  • Deutch
Telefoon:0031 74 266 32 22

Aparthotel Kleinwalsertal

Foto Aparthotel Kleinwalsertal

ZOMERBERGBANEN INCLUSIEF

Appartement Wildental337 en Gemsteltal428

Het Aparthotel Kleinwalsertal biedt vele faciliteiten waarvan u naar wens gebruik kunt maken.

Hotel-faciliteiten
Een gemoedelijk "a-la-carte restaurant" waar u indien u niet in uw appartement wenst te eten kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en/of een avondmaaltijd. Alle etages zijn middels een drietal personenliften te bereiken.  "Bierkelder" met twee kegelbanen, biljart en Dart. In de winter de dansbar "de Mausefalle" met geregeld avond live-muziek.

Relax en ontspanning
Overdekt zwembad 9x13, sauna met 3 cabine's, Solarium, Sporthal met kinder speeltoestellen. Voor onze gasten is het gebruik van het overdekte zwembad, de sauna, en de sporthal gratis.

Winterservice
In het hotel is een eigen ski-/snowboardschool. Skiverhuur en service voor Ski, Snowboard en Langlauf Gratis gebruik van het totale skibus-netwerk door de gehele Kleinwalsertal. Skiliften op 100 meter en 45km langlauflopen.

Verder is er een kinderopvang, afhaalservice om op uw kamer te eten, en een voor onze gasten gratis plek in de parkeergarage aanwezig.

Indien u wilt reserveren vragen wij een aanbetaling van € 150,-. Als alles betaald is (ongeveer zes weken voor vertrek) ontvangt u van ons de sleutelbrief. Deze brief kunt u dan bij de receptie inleveren, waarna u de sleutel van uw appartement ontvangt.

ZWEMBAD SAUNATOEGANG GRATIS

ZOMERBERGBANEN ZIJN INCLUSIEF!

Woning kopen Direct reserveren Reacties