• Nederlands
  • English
  • Deutch
Telefoon:0031 74 266 32 22

Haus Walser Berge

Foto Haus Walser Berge

ZOMERBERGBANEN INCLUSIEF 

Elk appartement een eigen sauna!

 

Indeling
Ons huis bestaat uit vijf appartementen welke  60m2 groot zijn. 3 appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 appartementen …

Aparthotel Kleinwalsertal

Foto Aparthotel Kleinwalsertal

ZOMERBERGBANEN INCLUSIEF

Appartement Wildental337 en Gemsteltal428 in het Aparthotel Kleinwalsertal

 

Appartement Gemsteltal428 (50 m4) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw op de vierde etage. Prachtig uitzicht richting Gemsteltal en de Zwölfer waar …

ZOMERBERGBANEN INCLUSIEF

Haus Walser Berge

Onze appartementen in Haus Walser Berge zijn ruim en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Drie appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 appartementen hebben 1 slaapkamer. Daarnaast heeft elk appartement een eigen 4-persoons sauna. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron e.d. Internet in het gehele huis. Alle woningen zijn voor maximaal 5 personen ingericht. Het ruime balkon van elk appartement biedt een schitterend uitzicht in de bergen.

Een heerlijke tuin waar zomers vele zitjes en ligstoelen voor u klaarstaan en in de winter een mooie glijbaan en ruimte voor een sneeuwballengevecht! Kinderen zijn dol op onze Garten :-) 

Aparthotel Kleinwalsertal

Onze 2 appartementen in het Aparthotel zijn ook zeer compleet ingericht. Appartement Wildental337 heeft een slaapgedeelte met 2 vaste bedden en heeft een bedbank in de woonkamer. Deze woning heeft een nieuwe keuken en badkamer en een ruim balkon met fantastisch uitzicht. De woning is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

Appartement Gemsteltal428 is iets groter dan 337 en heeft een aparte slaapkamer. Daarnaast ook een bedbank in de woonkamer. Keuken met afwasmachine en ruime badkamer. Ook hier een ruim balkon met uitzicht in de bergen. Deze woning is geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen.

Zomerbergbanen inclusief! Zowel in Haus walser Berge ook bij boeking van de appartementen Wildental337 en Gemsteltal428! In de zomer alle bergbanen, liften, gondels in Kleinwalsertal en Oberstdorf gratis!